RoDijKa Bouwkundige keuringen en advies

Bouwkundige
  Keuringen
        &
    Advies
RoDijKa is voortaan Qkeur!

Uw vertrouwde partner voor bouwkundige keuringen!

W: Qkeur


E: mail qkeur


 


Kijk voor meer informatie op onze nieuwe website!


Wilt u vaststellen hoe de bouwkundige staat is van een te kopen of een te verkopen woning? Dan bent u bij Qkeur aan het juiste adres. Qkeur is een eerlijk en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau, waarbij praktijkervaring, bouwkundig inzicht, flexibiliteit, kennis en kunde vanzelfsprekend zijn voor het leveren van een kwalitatief goed onderzoek en dito keuringsrapport. 


Bij Qkeur kunt u terecht voor bouwkundige keuringen, bouwadvies en alle aanverwante bouwkundige diensten.
Met ons bouwkundig rapport krijgt u een goed en betrouwbaar beeld van de eventuele gebreken, achterstallig onderhoud en kosten. Niet alleen de te verwachten kosten op korte -en lange termijn, u krijgt tevens een gedetailleerde meerjaren onderhoudsplanning (MJOP) voor de komende 6 jaar. Een NHG bijlage (Nationale Hypotheek Garantie) kan aan de rapportage toegevoegd worden. Deze NHG bijlage wordt geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers.
Onze bouwkundigen hebben minimaal 15 jaar ervaring in het keuren van onroerend goed in de breedste zin van het woord.

Daken en kruipruimtes worden geïnspecteerd voor zover normaal en veilig toegankelijk.

Wij hanteren heldere tarieven zonder toeslagen en andere verrassingen achteraf en al onze tarieven zijn INCLUSIEF BTW en reiskosten.
U als opdrachtgever krijgt de volledige rapportage per mail, en op verzoek kan de rapportage ook per post worden verstuurd.

EEN AFSPRAAK/KEURING KAN BIJ ONS EIGENLIJK ALTIJD BINNEN 5 DAGEN. VAAK ZELFS BINNEN 2 OF 3 DAGEN. Voor spoedkeuringen brengen wij geen extra kosten in rekening.